BLOG

Meer te weten komen over Lost Minute en de kansen in jouw vakgebied?

We vertellen je er graag meer over in de onderstaande blogs.

FAQ: de veelgestelde vragen van zzp’ers aan LM

Heb jij een vraag over werken via LM? Recruiter Theun de Beer beantwoordt in deze blog de veelgestelde vragen door zzp’ers.

Jouw eerste jaar als zzp’er bij LM

Werk je nu in loondienst en wil je via LM de overstap maken naar het zelfstandig ondernemen? Recruiter Theun de Beer vertelt hoe jouw eerste jaar eruit komt te zien.

In gesprek met zzp uitvoerder en werkverantwoordelijke Edwin Fonteine

Hoe het is om als zzp’er via LM te werken? Uitvoerder en werkverantwoordelijke Edwin Fonteine vertelt je er alles over in deze blog.

Als zzp’er in de techniek via LM aan de slag? Dit zijn de voordelen

Met onze programma’s ondersteunen wij zzp’ers met projecten, certificaten, verzekeringen én administratie. Zo kan jij je focussen op dat wat jij het leukste vindt: werken in en met de techniek. In deze blog geven wij jou vijf voordelen om als zzp’er via LM aan de slag te gaan.

Hier moet jij aan denken als je ZZP’er in de techniek wilt worden

Ondernemen is voor veel mensen een droom. Je eigen tijd indelen, zelf bepalen welke klussen je aanneemt en tegen welk uurtarief. Hoewel het runnen van een eigen bedrijf veel voordelen kent, zijn er ook zaken die het plezier in je werk flink kunnen verpesten. Zo houdt je werk nooit op, moet je regelmatig achter je geld aan en draag je álle verantwoordelijkheid als eigen baas. Ook dat moet je liggen.

WIJ WERKEN VOOR:

brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image