banner-image

OVER LM

Ontwikkelen en steeds beter willen worden in jouw vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij LM vormen we een hecht en compact team, waar plezier, persoonlijkheid en professionaliteit samen gaan. Bij LM draait het om de vakmensen die niet alleen willen werken, maar het ook goed en netjes willen doen. Kortom niet stoppen voordat iets opgelost is.

 

Herken jij je hierin? Dan zijn wij jouw partner!

EEN STAPJE TERUG IN DE TIJD VAN LM

LM is onderdeel van de Cervo Holding en zette in 2011 haar eerste stappen in de technische personeelsbemiddeling. Met een focus op telecom hielpen we technische professionals vanuit Zevenaar aan een baan als telecom monteur. In 2015 kwam daar een extra discipline bij; meterwisselaars. Met projecten in regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda hebben we al heel wat slimme meters vervangen. Grote kans dus dat de slimme meter in jouw meterkast door een LM monteur vervangen is.

 

In de jaren die volgden is ons bedrijf gegroeid. In mensen en in specialisaties. Zo hebben we onszelf inmiddels gespecialiseerd in het bemiddelen van technische zzp’ers én een breed klantenportfolio opgebouwd bij gerenommeerde aannemers. In 2023 hebben we onze tweede vestiging mogen openen in Gorinchem. Daarnaast zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met onder andere AEP Services. Hierdoor kan LM zich nog verder ontwikkelen en professionaliseren.

LM IS ONDERDEEL VAN:

text-with-image

ONS TEAM

Als dé intermediair in de techniek, bouw en logistiek halen wij elke dag het beste uit onszelf om de juiste vakmensen te vinden voor elke klus. En daar zijn we trots op! Maak kennis met de mensen achter LM:

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM EEN ZZP’ER TE WORDEN? LOST MINUTE MAAKT VAN JOU EEN MULTI-TALENT!

WIJ WERKEN VOOR:

brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image