banner-image

OVER LM

Ontwikkelen, leren en steeds beter willen worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij LM doen we het niet voor de leuke feestjes of de pooltafel op kantoor. Bij LM draait het om de technische professional; de vakidioot met ambities. Die niet alleen wil dat het werkt, maar dat het ook goed en netjes gebeurt. Die altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen en niet stopt voordat het gefixt is.

 

Technische detachering 2.0 noemen we dat. Zodat jij als opdrachtgever, zzp’er of vaste medewerker je technische hart kunt ophalen. Lekker toch?

EEN STAPJE TERUG IN DE TIJD VAN LM

LM is onderdeel van de Cervo Group en zette in 2011 haar eerste stappen in de technische personeelsbemiddeling. Met een focus op telecom hielpen we technische professionals vanuit Zevenaar aan een baan als telecom monteur. In 2015 kwam daar een extra discipline bij; meterwisselaars. Met projecten in regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda hebben we al heel wat slimme meters vervangen. Grote kans dus dat de slimme meter in jouw meterkast door een LM monteur vervangen is.

 

In de jaren die volgden is ons bedrijf gegroeid. In mensen en in specialisaties. Zo hebben we onszelf inmiddels gespecialiseerd in het bemiddelen van technische zzp’ers én een breed klantenportfolio opgebouwd bij gerenommeerde aannemers. Met projecten in de vakgebieden gas, water, elektra en telecom. En sinds 2022 is onze samenwerking met de Cervo Group intensiever geworden. Hierdoor kan LM zich nog verder ontwikkelen en professionaliseren.

LM IS ONDERDEEL VAN:

text-with-image

ONS TEAM

Als dé intermediair in de techniek halen wij elke dag het beste uit onszelf om de juiste true technician te vinden voor elke klus. En daar zijn we trots op. Maak kennis met de mensen achter LM.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM EEN TRUE TECHNICIAN TE WORDEN? LOST MINUTE MAAKT VAN JOU EEN MULTI-TALENT!

WIJ WERKEN VOOR:

brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image