banner-image-big

VIND DE JUISTE
VAKMENSEN

LM VOOR
KLANTEN

Het vinden van goed personeel in de techniek, bouw of logistiek een uitdaging? Niet als je samenwerkt met LM. Dé intermediair in de techniek, bouw en logistiek vindt namelijk altijd de juiste vakmensen voor jouw project. Hoe? Wij snappen hoe jij werkt! In LM vind je een partner die inhoudelijk meedenkt en meepraat. Wij zorgen ervoor dat jouw opdrachten snel worden opgepakt.

Ontzorgend
Gecertificeerd
Meedenkend
cta-image

Meer weten

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie?

LM IS ONDERDEEL VAN:

company-icon

Waarom LM

Werken met -zelfstandige- professionals van LM betekent:

 

  • Eén partner die inhoudelijk met je meedenkt en meepraat
  • Gecertificeerde en bevoegde professionals die snel voor jou aan de slag kunnen
  • Volledige ontzorging. Van de werving tot de facturering: wij regelen het!
  • 100% in lijn met wet- en regelgeving
  • Op maat gesneden ondersteuning: zowel resultaat- als inspanningsverplichting

 

Of het nou gaat om techniek, bouw of logistiek, al onze zpp’ers en specialisten beschikken over de juiste certificeringen, werken volgens de richtlijnen én zijn goed verzekerd. Daarnaast stoppen wij veel tijd in de ontwikkeling en ambities van onze vakmensen, zodat ze optimaal voor jou kunnen werken. Zolang dat nodig is.

 

Wij regelen alles van A tot Z voor jou. Van de werving van vakmensen tot het opstellen van de contracten en de verloning en facturering. Zo kan jij je weer focussen op je core business. Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen aan het juiste personeel voor jouw klus?

faded-image

CASE

 

VRAAG NEEMT TOE
In verschillende sectoren merkt Lost Minute de laatste tijd een toenemende vraag naar meterwisselaars. Opdrachtgevers ervaren moeilijkheden met het vinden van geschikte en vakbekwamen meterwisselaars. Vaak zijn kandidaten erg duur of niet vakbekwaam. Het aanbod meterwisselaars is dus klein, terwijl de vraag toeneemt.

text-with-image

Oplossing

Lost Minute heeft verschillende opdrachtgevers in de sector succesvol uit de brand weten te helpen met geschikte en vakbekwame kandidaten tegen een eerlijke prijs. Lost Minute heeft dit kunnen doen door het combineren van talent, enige ervaring en opleidingstraject.

VOORBEELD

Een perfect voorbeeld van de diensten van Lost Minute. Het op korte termijn leveren van geschikte en vakbekwame krachten waarbij alles gewoon goed geregeld is tegen een eerlijke prijs. Iets waar opdrachtgevers vaak tegenaan lopen in een krappe arbeidsmarkt opgelost door de diensten van Lost Minute.

block-image

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen aan het juiste personeel voor jouw klus?

DEEL DEZE PAGINA

Ken jij iemand uit jouw netwerk die geschikt is? Deel dan deze pagina:

WIJ WERKEN VOOR:

brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image